За нас

Кои сме ние –
или как сладкото и соленото се срещат….

Кои сме ние? Определяме се като: Мечтатели, Любители, Ентусиасти, Експериментатори, Авантюристи, Позитивисти, Търсачи. Да, с главни букви, защото това не са професии, а имена на начини на живот. Експериментираме с кеф. Понякога превръщаме старите, бабини, рецепти в модерни вкусотии. Друг път изтупваме праха, разлистваме вехтите книги и тетрадки, разчитаме избелялото мастило и събуждаме някоя дълбоко заспала рецепта. Стигаме и по-далеч. Алхимично свързваме дори сладкото със соленото и се получава добре.

Мечтите и авантюристичните си идеи материализираме във всякакви вкусотии. Някои от тях обличаме в грациозна шоколадова глазура, други пък шикозно изпълваме с вишни и амарето. Всичко това, защото обичаме да ни е забавно и да го споделяме с вас.

Ние не сме проект, концепция, бизнес-модел, браншовици – сладкари, верига, бълваща продукция на конвейер. Още повече – не обичаме да назоваваме нашите сладости и солености като продукти или асортимент. Защото те имат имена, история и са заредени със своята енергия. За да дойдат при вас и да ви подарят приятно изживяване и прекрасно настроение.

Още нещо, много важно – Ваше Височество! За нас това не е само клиентът, но и продуктите, с които работим. Стремим се да използваме предимно български продукти и ги заменяме с вносни единствено, когато липсва достатъчно високото качество.

Ние сме ЗА млякото, ЗА маслото и ЗА яйцата.

Много си харесваме нещата и редовно ги ядем. Винаги ни е било странно, когато чуем примера, че работещите във фабрика за шоколад въобще не припарвали до него и чак отвръщали поглед… Странно, ние пък дори понякога злоупотребяваме с нашите произведения. Обичаме ги непрекъснато. Освен наслада ни подаряват и настроение.